Szeretettel és jó szívvel ajánljuk a közelünkben lévő szálláshelyeket. Aki hosszabb távra tervez a környékünkön tartózkodni és keresne egy jó helyet a pihenéshez, az alább felsorolt helyek közül kedvére válogathat!

Kiemelt Partnerünk:

Hasdát Vendégház

Cím: 3898 Pányok Fő út 54.
Honlap és információ: https://www.hasdat.hu/
 

A Hasdát Hagyományőrző Vendégház, Pányok községben található, a Zempléni-hegységben Kéked és Abaújvár között. A vendégházunk 2003 ban épült és 2005 óta működik hivatalos szálláshelyként. Az építészetben ősi hagyományokat őrző falut – kevesebb, mint 100 magyar lakosú népességgel – a Hasdát patak szeli át. A falu határában Aba Sámuel idejében a király méhesét tartották, s a község egyik földbirtokosa többek között Kazinczy Ferenc volt. Ilyen környezetben található a vendégház, mely teljes komforttal és berendezéssel várja a pihenni vágyókat egész évben. A magyar falu felbecsülhetetlen érték! A ház gazdái értékmentésre és értékőrzésre, valamint hagyományőrzésre vállalkoztak, hogy gyermekeink, városokban élő magyar testvéreink, ne csak falumúzeumból ismerhessék meg faluinkat és a falusi házakat. A Hasdát Hagyományőrző Vendégház megálmodóit és létrehozóit nem csak a vendéglátás gondolata vezérelte, hanem az is, hogy példát mutassanak abban, hogy múltbeli értékeink, nagyszüleink, dédszüleink bútorai, használati tárgyai és jelen korunkat kényelmessé tevő eszközök, gépek milyen jól megférnek egymás mellett.

A Hasdát Vendégház 14 férőhelyes és közel fél hektáros birtokon fekszik és egész évben várja vendégeit.

Minden megtalálható itt, amire az ide ellátogató csak vágyhat:

– 1 apartman rész
– 2 konyha teljes felszereltséggel
– Borospince
– Belsõ parkoló
– 4 napraforgós
– 3 éves kor alatt ingyenes
– Kinti főzési lehetőség: Grill,bogrács,kemence,sparhelt
– Filagória

A vendégház ideális csendes elvonulásra, kisebb létszámú életmód és egyéb táborokhoz. Kiemelt időszakok: Húsvét, Pünkösd, Karácsony, Szilveszter. Minimum 3 éjszaka foglalható.

  • Mézes Vendégház és Apiterápiás központ

Cím: 3888 Vizsoly, Malom utca 74.
Honlap és információ: https://mezesgergo.hu/

  • Gyöngyszem vendégház

Cím: Miskolc felől Hidasnémetin keresztül Kéked felé Abaújvárt elhagyva a jobboldali bekötőúton közelíthető meg. Sátoraljaújhely felől Pálházát elhagyva Hollóházán keresztül Kéked után a baloldali bekötőúton közelíthető meg.
Honlap és információ: http://gyongyszemvendeghazpanyok.hu/

  • Hajnal Vendégház

Cím: 3899 Kéked, Fő út 61.
Honlap és információ: http://www.hajnalvendeghaz.hu/

  • Kőhíd Vendégház

Cím: 3898 Abaújvár, Petőfi út 55.
Honlap és információ: https://kohidvendeghaz.hu/